Belkin

Belkin Power Bank 10000 mAh met Apple lightning poort en kabel

€89,99 €49,99
F7U065btBLK
Op voorraad
1-2 dagen

Productomschrijving

Deze makkelijk mee te nemen powerbank is speciaal ontwikkeld voor de iPhone en de iPad en is de eerste MFi-gecertificeerde powerbank op de markt die via een Lightning-connector kan worden opgeladen. Dit betekent dat je voor het opladen van de powerbank dezelfde Lightning-kabel kunt gebruiken als voor het opladen van jouw iPhone. Deze unieke oplossing met één kabel maakt deze kleine, dunne en lichte powerbank, die ook wel draagbare lader of externe accu genoemd wordt, ideaal om jouw apparaten mee op te laden als je onderweg of op reis bent. De kabel is volledige MFi-gecertificeerd waardoor compatibiliteit met jouw iPhone en iPad gegarandeerd is.

Minder bagage met één kabel


Gebruik de meegeleverde iPhone-laadkabel voor het opladen van jouw iPhone via deze slanke, lichte powerbank en gebruik vervolgens dezelfde kabel voor het herladen van de powerbank via een wandstopcontact. Deze powerbank is de eerste MFi-gecertificeerde powerbank die herladen kan worden via een Lightning-aansluiting. Hij is ideaal om onderweg of op reis jouw apparaten mee op te laden omdat je slechts één kabel hoeft mee te nemen.

Made for iPhone + iPad (MFI)


Deze powerbank is speciaal ontwikkeld voor de iPhone en de iPad en is volledig MFi-gecertificeerd. Dit betekent dat compatibiliteit met de iPhone, de iPad en elk ander apparaat dat via een Lightning-connector kan worden opgeladen, gegarandeerd is. Dit biedt de gebruiker zekerheid en een gerust
gevoel.

70+ uur extra gebruikstijd


Wanneer de batterij van je toestel bijna leeg is en er geen stopcontact in de buurt is, kun je met deze powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh rekenen op wel 70 uur extra gebruikstijd. Je kunt dus gewoon doorgaan met sms’en, video's kijken, bellen, browsen en navigeren. En als het je iPad is die een boost nodig heeft, dan geven deze 10.000 mAh de batterij van je iPad een extra levensduur van 19 uur.*
* Gebaseerd op het aantal uren dat je video's kunt afspelen op je iPhone 8.

Belkin Lightning powerbank

Snel opladen


Dankzij de twee USB-poorten kun je twee apparaten tegelijk opladen. In totaal is er 3,4 ampère beschikbaar voor het opladen van je iPhone en een ander USB-A-apparaat zoals een iPad. Bovendien kun je de powerbank zelf met hoge snelheid herladen door je Lightning-kabel op de Lightning-ingang van 2,4 A aan te sluiten. De powerbank zal in recordtijd zijn opgeladen zodat je snel kunt vertrekken.

Belangrijkste kenmerken en voordelen


1. Ledlampjes geven het laadniveau weer
2. Lightning-poort van 12 W voor het snel opladen van de powerbank
3.1 USB-poort van 12 W voor het snel opladen van jouw iPhone
4.1 USB-poort van 5 W voor het opladen van een 2e apparaat
5. Gebruik de meegeleverde lightning kabel van 15cm voor het opladen van jouw iPhone en de powerbank

Garantie die zekerheid biedt


Kwaliteit is voor Belkin van groot belang en daarom leveren we deze powerbank met twee jaar garantie. We hebben er bij de ontwikkeling en door uitgebreid te testen voor gezorgd dat dit product honderden keren kan worden herladen en naadloos zal werken, zelfs bij zeer intensief gebruik. Naast productgarantie biedt Belkin ook garantie op de aangesloten apparatuur voor extra zekerheid en gemoedsrust. Als je apparaat beschadigd raakt door een elektrische lading, terwijl het goed is aangesloten op de lader, dan zal Belkin jouw apparaat repareren of vervangen tot een bedrag van € 2.000.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »