Belkin

Belkin Power Bank 5000 mAh met Apple lightning poort

€24,99
220
F7U045BTBLK
Op voorraad
1-2 dagen

Productomschrijving

Deze makkelijk mee te nemen powerbank is speciaal ontwikkeld voor de iPhone en de iPad en is de eerste MFi-gecertificeerde powerbank op de markt die via een Lightning-connector kan worden opgeladen. Dit betekent dat je voor het opladen van de powerbank dezelfde Lightning-kabel kunt gebruiken als voor het opladen van jouw iPhone. Deze unieke oplossing met één kabel maakt deze kleine, dunne en lichte powerbank, die ook wel draagbare lader of externe accu genoemd wordt, ideaal om jouw apparaten mee op te laden als je onderweg of op reis bent. De kabel is volledige MFi-gecertificeerd waardoor compatibiliteit met jouw iPhone en iPad gegarandeerd is.

Minder bagage met één kabel


Gebruik de meegeleverde iPhone-laadkabel voor het opladen van jouw iPhone via deze slanke, lichte powerbank en gebruik vervolgens dezelfde kabel voor het herladen van de powerbank via een wandstopcontact. Deze powerbank is de eerste MFi-gecertificeerde powerbank die herladen kan worden via een Lightning-aansluiting. Hij is ideaal om onderweg of op reis jouw apparaten mee op te laden omdat je slechts één kabel hoeft mee te nemen.

Made for iPhone + iPad (MFI)


Deze powerbank is speciaal ontwikkeld voor de iPhone en de iPad en is volledig MFi-gecertificeerd. Dit betekent dat compatibiliteit met de iPhone, de iPad en elk ander apparaat dat via een Lightning-connector kan worden opgeladen, gegarandeerd is. Dit biedt de gebruiker zekerheid en een gerust
gevoel.

35+ uur extra gebruikstijd


Wanneer de batterij van je toestel bijna leeg is en er geen stopcontact in de buurt is, kun je met deze powerbank met een capaciteit van 5.000 mAh rekenen op wel 35 uur extra gebruikstijd. Je kunt dus gewoon doorgaan met sms’en, video's kijken, bellen, browsen en navigeren. En als het je iPad is die een boost nodig heeft, dan geven deze 5.000 mAh de batterij van je iPad een extra levensduur van 9 uur.*
* Gebaseerd op het aantal uren dat je video's kunt afspelen op je iPhone 8.


Snel opladen


Via de USB-poort kun je jouw iPhone snel opladen wanneer de batterij van jouw toestel dreigt leeg te raken. Via de lightning-ingang van 2.4 A kun je de powerbank zelf ook met hoge snelheid herladen. Sluit de powerbank met jouw iPhone-kabel aan op een wandlader of een andere voedingsbron en hij zal in een recordtijd zijn opgeladen zodat je snel kunt vertrekken.

Belangrijkste kenmerken en voordelen


1. Ledlampjes geven het laadniveau weer
2. Lightning-poort van 12 W voor het snel opladen van de powerbank
3. 1 USB-poort van 12 W voor het snel opladen van jouw iPhone
4. Gebruik dezelfde kabel voor het opladen van jouw iPhone en de powerbank

Garantie die zekerheid biedt


Kwaliteit is voor Belkin van groot belang en daarom leveren we deze powerbank met twee jaar garantie. We hebben er bij de ontwikkeling en door uitgebreid te testen voor gezorgd dat dit product honderden keren kan worden herladen en naadloos zal werken, zelfs bij zeer intensief gebruik. Naast productgarantie biedt Belkin ook garantie op de aangesloten apparatuur voor extra zekerheid en gemoedsrust. Als je apparaat beschadigd raakt door een elektrische lading, terwijl het goed is aangesloten op de lader, dan zal Belkin jouw apparaat repareren of vervangen tot een bedrag van € 2.000.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »