ZENS

ZENS is de grote marktleider in draadloze opladers, compatibel met Samsung, Apple, Nokia, LG en vele andere smartphone merken. 

ZENS is een jong en innovatief Nederlands bedrijf. ZENS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, design en productie van wireless charging producten voor mobiele telefoons. Oplossingen die er voor zorgen dat het gemak van opladen van de mobiele telefoon en het altijd hebben van een volle batterij verzekerd is. 


ZENS support de Qi standaard in alle producten en is een van de eerste bedrijven in Europa met een volledig portfolio van wireless charging producten. Voor thuis, op het werk en onderweg, ZENS heeft een oplossing met wireless charging. Gemak, technologie en design staan centraal bij alle producten van ZENS.

De ZENS Single Wireless Charger heeft een mooi en tijdloos design dat naadloos past bij elke decoratiestijl. De draadloze oplader is zeer gebruiksvriendelijk, het apparaat kan vrij worden geplaatst en hoeft niet te worden vergrendeld. ZENS draadloze oplaad pads zijn ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Uw toestel wordt direct opgeladen zodra het op een laadstation wordt geplaatst. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »