iDeal of Sweden

iDeal of Sweden iPhone X Magnet Wallet + Case Black

€39,99
Op voorraad
1-2 dagen

Productomschrijving

iDeal of Sweden iPhone X Magnet Wallet + Case Black

Deze portefeuillehoes werd gecreëerd met een gevoel voor design en mode. Met nette lijnen en een minimalistisch design dat zowel modern en tijdloos is, voldoet de portefeuille aan alle verwachtingen. De portefeuille voelt juist aan in het moment zelf, en kan ook voor langdurige tijd gebruikt worden. Dit weerspiegelt de stad zelf: perfect mee met de trends in haar cultuur en haar razendscherpe technologische industrie, terwijl ze ook kan terugblikken op een rijke, uitgebreide geschiedenis.

De twee stijlvolle kaartsloten aan de achterkant van de portefeuille lenen zich uitstekend voor gebruik van uw meest gebruikte kaarten, zoals een metrokaart of uw dagdagelijkse kredietkaart die u makkelijk moet kunnen vinden. De portefeuille heeft tevens drie discrete kaartsloten aan de binnenkant, die tot wel zes kaarten kunnen huizen.

De portefeuille is manueel vervaardigd uit materialen die zorgvuldig geselecteerd werden op basis van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Het luxueuze zachte interieur, bestaande uit microfiber voering, beschermt uw telefoon, voorkomt krassen en geeft de hoes een premium gevoel, terwijl de discrete magnetische knop enorm makkelijk is in het gebruik, veiliger dan een standaard magnetische gesp en makkelijker dan een klassieke knop.

De hoogwaardige zwarte hoes is inclusief, en het magnetische design kan u uw telefoon makkelijk los maken wanneer u niet de hele portefeuille nodig heeft. De hoes kan tevens vervangen worden door eender welke magnetisch compatibele hoes die deel uitmaakt van The iDeal Concept, wat u toelaat de cover en de portefeuillehoes op elkaar af te stemmen, naar uw persoonlijke stijl.

  • Drie ruime, net gesnede kaartsloten
  • Twee kaartsloten aan de achterkant – houdt tot en met 4 kaarten
  • Opening voor speakers – neem telefoontjes aan met gesloten cover
  • Losmaakbare magnetische compatibele hoes incluis
  • Deel van het iDeal Concept

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »