iPhone X scherm reparatie met kopie OLED beeldscherm

€199,99 €179,99

Productomschrijving

iPhone X scherm reparatie

Wanneer uw iPhone X scherm beschadigd is kan u deze meestal niet goed meer gebruiken, en moet het scherm vervangen worden.

Bij ons kunt u dan kiezen voor een hoogwaardige kopie OLED scherm. Bij deze schermen bieden wij altijd 3 maanden garantie.

De iPhone X scherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een compleet scherm die bestaat uit het OLED-scherm en het bijbehorend glas. Daarnaast testen wij, samen met u, of de overige onderdelen die gekoppeld zijn aan het scherm nog naar behoren werken.

Wanneer heeft u een scherm reparatie nodig?

  • Wanneer u (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • Als u last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.

U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone X scherm reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone scherm vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone X scherm beschermen tegen val of stootschade? Dan is een Tempered Glass wellicht het geen wat u zoekt om niet meer u iPhone scherm snel te laten barsten. Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone X te beschermen met de Tempered Glass.

iPhone 7 reparatie Amsterdam Tempered Glass screenprotector
iPhone X Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »