Alle iPhone SE reparaties

Alle iPhone SE reparaties

Je hebt je telefoon laten vallen of iemand is tegen je aangelopen en je iPhone is op volle snelheid richting het trottoir gegaan.

Meestal kun je je iPhone dan niet meer goed gebruiken. Dat is heel vervelend, maar wij helpen je graag om je telefoon weer de oude te laten zijn. Bij iPhone reparatie Amsterdam ben je aan het juiste adres om razendsnel en vakkundig de reparatie te laten uitvoeren met de beste onderdelen.

Wanneer u bij ons langskomt om een reparatie uit te laten voeren dan testen wij, samen met u, of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

Wanneer uw iPhone beschadigd is en/of niet meer naar behoren werkt dan kan dat aan verschillende factoren liggen, wellicht moet u uw beeldscherm vervangen omdat:

  • U (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • U last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht als enkele onderdelen het hebben begeven, zoals:

  • De accu of laadconnector, Als u problemen heeft met uw batterij of waneer uw telefoon niet meer goed oplaad dan kan dat hieraan liggen.
  • De voor- of achter camera, dit kan ervoor zorgen dat u slechte en wazige foto’s of video’s maakt.
  • De in-ear speaker, deze regelt het geluid tijdens het bellen.
  • De netwerk sensor, dit kan resulteren in slecht of geen mobiel bereik of Wi-Fi bereik.

U kan op onze website direct een afspraak maken op een tijdstip dat voor u goed uitkomt en kan tevens alle informatie vinden over reparaties en prijzen. Daarnaast kan u ook informatie vinden over onze acties, onze blog en meer vinden op Facebook. Heeft u nog verdere vragen komt u dan gerust langs in onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam.

Staat uw reparatieverzoek er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-177 547 61 of via het contactformulier.

iPhone SE • Scherm reparatie • Origineel
Nog niet gewaardeerd
Uw iPhone SE is (voor de zoveelste keer) gevallen. Het scherm is gebarsten en werkt niet meer naar behoren, dat is niet zo fijn. Bij ons kunt u dan terecht voor de reparatie van uw display met een origineel refurbished LCD-scherm. U kunt zelfs meekijken h
€74,99 €59,99
iPhone SE • Batterij vervangen
Nog niet gewaardeerd
Wanneer u uw iPhone SE al meer dan 1-2 jaar heeft of wanneer u gebruik maakt van niet gecertificeerde kabels of adapters kan het zijn dat uw batterij niet meer goed werkt. Dit kan ervoor zorgen dat uw telefoon met regelmaat uitvalt ruim voordat uw batteri
€34,99
iPhone SE • Laad connector reparatie
Nog niet gewaardeerd
Valt uw iPhone SE steeds uit en laad uw telefoon heel erg langzaam op of helemaal niet meer op? Dan kan het zijn dat uw dock connector niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt doordat er stof en/of vuil in de oplaad poort is gaan aankoeken.
€39,99
iPhone SE • Aan/uit knop reparatie
Nog niet gewaardeerd
Reageert uw aan / uit knop ook niet mee? Moet u met volle kracht die knop indrukken voordat uw iPhone SE vergrendeld? Kom dan snel langs en laat ons kijken naar uw power knop.
€39,99
iPhone SE • Koptelefoon aansluiting reparatie
Nog niet gewaardeerd
Kunt u geen muziek meer afspelen met oordopjes? Heeft u nieuwe oordopjes geprobeerd maar kan u nog steeds niks horen tijdens het reizen met het openbaar vervoer? Dat is natuurlijk erg vervelend. Daarom lossen wij dit graag zo snel mogelijk voor u op.
€39,99
iPhone SE • Homebutton reparatie
Nog niet gewaardeerd
Werkt de homebutton van uw iPhone SE het niet meer? Wat vervelend. De homebutton is een knop die vaak gebruik wordt, en is daarom natuurlijk onderhevig aan slijtage, natuurlijk de incidentele valpartijen buitengelaten, waardoor vervanging noodzakelijk wor
€29,99
iPhone SE • Oor speaker reparatie
Nog niet gewaardeerd
Het is natuurlijk heel vervelend als u wilt bellen met uw iPhone SE, maar u de ander moeilijk kan verstaan of helemaal niks kan horen. Dit kan liggen aan uw oor speaker, dit onderdeel zorgt voor het volume en geluid tijdens telefoongesprekken, Skype gespr
€24,99
iPhone SE • Muziek speaker reparatie
Nog niet gewaardeerd
Kan je geen muziek meer luisteren of filmpjes kijken met geluid? Dan kan het zijn dat uw speaker niet meer goed werkt. Wij vervangen de muziek speaker van uw iPhone SE en testen gezamenlijk of alles in orde werkt.
€29,99
iPhone SE • Microfoon reparatie
Nog niet gewaardeerd
Kunnen mensen u niet meer horen als u iemand belt? Dit kan liggen aan uw microfoon, dit onderdeel zorgt voor het geluid tijdens telefoongesprekken, Skype gesprekken of FaceTime gesprekken. Wij vervangen de microfoon van uw iPhone SE en testen gezamenlijk
€39,99
iPhone SE • Trilknop reparatie
Nog niet gewaardeerd
Kunt u de schakelaar aan de zijkant van uw telefoon niet meer gebruiken om uw telefoon op tril-modus te zetten? Dat kan heel vervelend zijn, kom dus langs want wij kijken er graag even naar.
€49,99
iPhone SE • Volumeknop reparatie
Nog niet gewaardeerd
Wanneer de volumeknop op uw iPhone SE kapot is kan dat erg vervelend zijn tijdens het bellen of het afspelen van muziek. Daarom vervangen wij dit onderdeel graag voor u.
€39,99
iPhone SE • Voor camera reparatie
Nog niet gewaardeerd
Zijn al jouw “selfies” wazig, dof of vol met rare strepen? Of werkt jou voor camera niet meer tijdens het videobellen? Wat vervelend. Kom dan snel langs en wij repareren het voor u in enkele minuten.
€39,99
iPhone SE • Achter camera reparatie
Nog niet gewaardeerd
Zijn al jouw foto’s wazig, dof of vol met rare strepen? Of werkt jou achter camera niet meer tijdens het videobellen? Wat vervelend. Wij vervangen de achter camera van uw iPhone SE en testen gezamenlijk of alles in orde werkt
€39,99
iPhone SE • Slecht / geen mobiel netwerk
Nog niet gewaardeerd
Heb jij ook constant slecht bereik als je buiten bent? Merk je helemaal niks van het 4G netwerk, en valt jouw netwerk ook steeds helemaal weg? Dan kan het zijn dat uw netwerk sensor niet goed meer werkt.
€49,99
iPhone SE • Slecht / geen WiFi netwerk
Nog niet gewaardeerd
Heeft u veel problemen wanneer u verbinding wilt maken met een Wi-Fi netwerk? Of is de verbinding heel traag, zelfs als u naast de router zit? Dan kan het zijn dat uw netwerk sensor niet goed meer werkt.
€49,99
iPhone SE • Toestel onderzoek
Nog niet gewaardeerd
Heeft u problemen met uw iPhone? Maar weet u niet precies wat er aan de hand is met uw toestel? Kom dan bij ons langs voor een gratis toestel onderzoek.
€0,00
iPhone SE • Kleine reparaties & ingrepen
Nog niet gewaardeerd
Voor al uw kleine reparaties, ingrepen en schoonmaak bent u bij iPhone reparatie Amsterdam aan het juiste adres. In sommige gevallen kunnen wij uw telefoon zo goed als nieuw maken door enkele kleine handelingen uit te voeren.
€14,99
iPhone SE • Data Back-Up en overzetten
Nog niet gewaardeerd
Is uw telefoon aan vervanging toe maar wilt u uw bestanden niet kwijt? Wij maken graag een back-up voor u, voeren een software herstel uit en zetten uw data over voor u.
€24,99
iPhone SE • Softwarematige behandeling
Nog niet gewaardeerd
Heeft u problemen met het instellen van uw telefoon, installeren van apps of krijgt u steeds allerlei meldingen over updates en foutmeldingen? Heeft u alles geprobeerd maar komt u er niet uit? Wij helpen u graag met al uw vragen over applicaties, software
€14,99
iPhone SE • Waterschade behandeling
Nog niet gewaardeerd
Is jouw iPhone SE in het toilet gevallen of in een grote regenplas? Dat is heel vervelend. Uw iPhone SE is erg kwetsbaar voor water, een enkele regendruppel kan fataal zijn als hij direct land in een van de openingen.
€34,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »