SBS

SBS Clamp 15W super snelle draadloze auto lader

€59,99
TESUPWIR15WAUT

Productomschrijving

EENVOUDIG SLUITEN, SNEL OPLADEN

Clamp is de perfecte ultrasnelle draadloze oplader van 15 W om uw smartphone vast te houden en deze snel en veilig op te laden. Je hebt je handen vrij aan het stuur terwijl je navigatiesysteem je wegenkaarten laat zien.

OPENT EN SLUIT OVER SECONDEN

Verspil geen tijd: dankzij het automatische sluitsysteem kunt u uw smartphone dichter bij de houder brengen en dankzij een inductiesensor gaan de armen open om het apparaat te herbergen. Ze zullen dan sluiten zonder dat er verdere tussenkomst nodig is. Om het apparaat te verwijderen, veegt u eenvoudig met uw vinger over een andere sensor aan de zijkant om de haken te openen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het aanpassen van uw smartphone tijdens het rijden, u heeft altijd een goed zicht. Dankzij de ingebouwde condensator bespaart de houder een kleine hoeveelheid energie, ook nadat de auto is uitgeschakeld. Op deze manier kan het binnen ongeveer een half uur nog 4 keer werken.

ULTRA SNEL DRAADLOOS OPLADEN

Clamp heeft een vermogen van 15 watt: de energie wordt geleverd door simpelweg een smartphone die compatibel is met draadloos opladen tussen de armen te steken.
U moet de meegeleverde USB - Type-C-kabel gebruiken om de houder van stroom te voorzien: steek de Type-C-connector in de speciale ingang en de USB-connector in de 12/24 V-aansluiting van uw auto.

En als u gebruik wilt maken van de snellaadmodus en na slechts 30 minuten een oplaadniveau van 70% op uw smartphone wilt hebben, sluit u de houder eenvoudig aan op een Quick Charge-oplader. Dit type apparaat kan de laadtijd aanzienlijk verkorten.

VEILIGHEID VOOR UW SMARTPHONE

Dankzij ADS-technologie (Automatic Detection System) kan deze houder de stroomvereisten van het apparaat herkennen om oververhitting te voorkomen. Dankzij dit innovatieve systeem kan de cradle smartphones met 15W, 10W en 7,5W vermogen opladen, zoals iPhones.

KENMERKEN:

Automatisch openings- en sluitsysteem
Ultrasnel draadloos opladen
Clip om de houder aan de luchtopening te bevestigen
Qi-technologie
ADS-technologie (Automatic Detection System)
Vermogen: 15W
USB-oplaadkabel - Type-C meegeleverd in het pakket
Oplaadniveau smartphone na 30 minuten: 70% *
* oplaadtijden zijn bij benadering en afhankelijk van het apparaat dat wordt opgeladen.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »