Galaxy S20

Met de Galaxy S20 toont Samsung de telefoon van de toekomst qua design en performance. Het is namelijk de eerste smartphone die 5G ondersteunt. Wat ook opvalt is het beeldbepalende 6.2-inch-Quad HD+-display, dat beelden weergeeft in bioscoopkwaliteit. Ook maak je op ieder moment schitterende foto’s dankzij het geavanceerde camerasysteem van de S20. Jouw nachtfoto’s zijn altijd goed belicht door de nieuwe nachtmodus-functie . En gebruik Space Zoom, waarmee je tot 30x inzoomt, om meer details in close-ups naar voren te halen. Leg je graag video’s vast? De Galaxy S20 maakt prachtige video's in 8K-resolutie.

De Galaxy S20 (5G) voert probleemloos de zwaarste taken uit door de krachtige octa-coreprocessor en 12 GB werkgeheugen. Zelfs wanneer je het opslaggeheugen uitbreidt naar 1 TB. Nieuw is de beveiligde processor, die ervoor zorgt al jouw bestanden nog beter zijn beveiligd. Ook raken jouw ogen minder vermoeid door de geavanceerde lichtfilters, waardoor het op elk moment van de dag een genot is naar jouw display te blijven kijken. En dankzij de slimme batterij van 4.000 mAh, die leert van jouw appgebruik, geniet je gemakkelijk de hele dag door van wat de S20 jou te bieden heeft.

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »