Alle Mac Book reparaties

Alle Macbook reparaties

Je hebt je Macbook laten vallen of een ander ongelukje met je Macbook gehad.

Meestal kun je je Macbook dan niet meer optimaal gebruiken. Dat is heel vervelend, maar wij helpen je graag om je laptop weer de oude te laten zijn. Bij Phone2Cover bent u aan het juiste adres voor uw Macbook reparatie.

Wanneer u bij ons langskomt om een reparatie uit te laten voeren dan testen wij, samen met u, of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

Wanneer uw Apple Macbook beschadigd is en/of niet meer naar behoren werkt dan kan dat aan verschillende factoren liggen, wellicht moet u uw beeldscherm vervangen omdat:

  • U (veel) barsten in het beeldscherm heeft.
  • U last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert bij gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de laptop aan is.


Daarnaast kan u ook bij ons terecht als enkele onderdelen het hebben begeven, zoals:

  • De accu of laadconnector, als u problemen heeft met uw batterij of wanneer uw Macbook niet meer goed oplaad dan kan dat hieraan liggen.
  • Bij vochtschade.
  • Als uw Macbook helemaal niet meer aan gaat.
  • Uw keyboard werkt niet meer naar behoren.

 

U krijgt bij ons altijd 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel, mits er geen fysieke of interne schade is. In geval van fysieke of interne schade kunnen wij het onderdeel niet retourneren en kunnen wij dus niet verantwoordelijk worden gesteld.

U kunt op onze website direct een afspraak maken op een tijdstip dat voor u goed uitkomt en kan tevens alle informatie vinden over reparaties en prijzen. Daarnaast kan u ook informatie vinden over onze acties, onze blog en meer vinden op Facebook. Heeft u nog verdere vragen komt u dan gerust langs in onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam.

Locatie Haarlemmerdijk 71: 0625129512

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »