Contactgegevens

Phone2Cover Centrum

Haarlemmerdijk 71

1013 KC Amsterdam

Klik hier om jouw route naar Phone2Cover te maken!

Vragen over accessoires, een reparatie of uw telefoon abonnement?

E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-25 12 95 12

Maak hier direct een afspraak voor een reparatie!

 

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00

 

1 Onze werkwijze
1.1 Moet ik een afspraak maken of kan ik ook gewoon langskomen?

U bent altijd welkom om spontaan langs te komen, wij begrijpen dat niet iedereen tijd of de mogelijkheid heeft om een afspraak te maken. Echter hebben mensen met een geplande afspraak wel voorang. Dus als u haast heeft raden wij het aan om een afspraak te maken op onze website of voor alle iPhone reparaties op iPhonereparatie.Amsterdam

1.2 Gebruiken jullie altijd originele onderdelen?

Wij werken, indien mogelijk, altijd met originele onderdelen. Veel fabrikanten verkopen de eigen originele onderdelen zelf, zoals bijvoorbeeld Samsung. Alleen Apple verkoopt niet zelf haar eigen onderdelen. Wel worden er oude of gebarsten originele beeldschermen gerefurbished met een nieuwe glasplaat. 

Dat betekend dat je een origineel LCD scherm krijgt, met een nieuwe glasplaat. Omdat dit dus de originele techniek is, wordt dit veelal verkocht als een origineel scherm, ookal is het een gereficeerd scherm. De refurbished schermen bieden de beste kwaliteit en zijn altijd verkrijgbaar voor jouw smartphone. 

1.3 Wat is een AA+ kopie scherm?

Zoals eerder vermeld is, werken wij met originele, refurbished en imitatie onderdelen. Een AA+ kopie scherm is een imitatie scherm van hele hoge kwaliteit. Wij hebben ervoor gekozen om deze schermen aan te bieden omdat veel klanten niet te veel willen uitgeven aan een reparatie van een "oude" telefoon. Wij hebben de markt afgezocht naar kopie schermen met een kwaliteit waar wij volledig achter kunnen staan. U krijgt namelijk bij een imitatie scherm ook 3 maanden garantie, net als bij een origineel scherm.

1.4 Wat is het verschil tussen een AA+ kopie scherm en een origineel scherm?

Omdat de technologie verschilt zijn er wel degelijk verschillen, maar vele mensen zien het verschil niet. Het grootste verschil zit in de kleurweergave, soms zal het scherm wat koelere of minder gedetalieerde kleuren weergeven.

1.5 Mijn reparatie staat niet op uw website?

Heeft u een reparatie nodig die niet op onze website staan? Bel ons dan op 0625129512 of mail ons gerust naar [email protected]. Zorg dat u goed weet welk model telefoon of tablet u heeft zodat wij u sneller kunnen helpen.

1.6 Wat is ESD en waarom moeten jullie ESD veilig werken?

ESD staat voor Electric Shock Discharge, het is mogelijk dat geïsoleerde geleiders zoals componenten statisch geladen worden. Niet schadelijk voor uw gezondheid maar wel voor schakelingen en componenten. 

Om deze redenen moeten wij, net als dat een chirurg steriel moet werken, ESD veilig te werk gaan. Wij hebben hiervoor bewust gekozen omdat dit de beste manier is om de veiligheid van de apparatuur te waarborgen.
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »