Alle Apple iPad Pro 12.9 (2020) reparaties

De meest voorkomende iPad Pro 12.9 2020 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.

Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPad Pro 12.9 2020 reparaties. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons 0625129512.

Apple iPad Pro 12.9 2020 reparatie:

 
Scherm glas vervangen € 450
Accu / batterij vervangen o.a.
Laadconnector vervangen o.a.
Power aan / uit vervangen o.a.
Earspeaker vervangen o.a.
Speaker muziek vervangen o.a.
Microfoon vervangen o.a.
Camera voor vervangen o.a.
Camera achter vervangen o.a.
Volume knop vervangen o.a.
Backcover vervangen o.a.
Slecht / geen netwerk o.a.
Slecht / geen WiFi bereik o.a.
Waterschade behandeling o.a.
Toestel onderzoeken o.a.
Software probleem o.a.
Hoofdtelefoon aansluiting o.a.

Over uw Apple iPad Pro 12.9 2020 reparaties

Je hebt je tablet laten vallen of iemand is tegen je aangelopen en je tablet is op volle snelheid richting het trottoir gegaan. Meestal kun je jouw tablet dan niet meer goed gebruiken. Dat is heel vervelend, maar wij helpen je graag om je iPad Pro 12.9 2020 weer de oude te laten zijn. Bij Phone2Cover ben je aan het juiste adres om razendsnel en vakkundig de reparatie te laten uitvoeren met de beste onderdelen.

De iPad Pro 12.9 2020 reparatie wordt bij Phone2Cover door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Phone2Cover heeft jarenlange ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de iPad Pro 12.9 2020 reparaties.

Wanneer u bij ons langskomt om een reparatie uit te laten voeren dan testen wij, samen met u, of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

Wanneer uw tablet beschadigd is en/of niet meer naar behoren werkt dan kan dat aan verschillende factoren liggen, wellicht moet u uw beeldscherm vervangen omdat:

  • U (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • U last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de tablet aan is.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht als enkele onderdelen het hebben begeven, zoals:

  • De accu of laadconnector, als u problemen heeft met uw batterij of wanneer uw tablet niet meer goed oplaad dan kan dat hieraan liggen.
  • De voor- of achter camera, dit kan ervoor zorgen dat u slechte en wazige foto’s of video’s maakt.
  • De in-ear speaker, deze regelt het geluid tijdens het bellen.
  • De netwerk sensor, dit kan resulteren in slecht of geen mobiel bereik of Wi-Fi bereik.

Voor uw iPad Pro 12.9 2020 reparaties in Amsterdam zit u goed bij Phone2Cover. Phone2Cover is gevestigd op de Haarlemmerdijk 71, vlakbij het Centraal Station, ter hoogte van de Etos, Gall & Gall en Blokker.

Wij gebruiken originele onderdelen (of van gelijkwaardige kwaliteit) voor alle reparaties. Daarnaast geven wij 90 dagen garantie op de vervangen onderdelen. Staat uw reparatieverzoek er niet bij? Neem dan contact met ons op via 0625129512 of bezoek onze website www.phone2cover.nl

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »