Alle Sony reparaties

Over Sony reparaties bij Phone2Cover Amsterdam

Je hebt je telefoon laten vallen of iemand is tegen je aangelopen en je Sony smartphone is op volle snelheid richting het trottoir gegaan. Meestal kunt u uw Sony toestel dan niet goed meer gebruiken. Dat is heel vervelend maar wij helpen u graag om u telefoon weer de oude te laten zijn. Bij Phone2Cover Amsterdam bent u aan het juiste adres om razendsnel en vakkundig de reparatie te laten uitvoeren met orginele Sony onderdelen.


Wanneer u bij ons langskomt om een reparatie uit te laten voeren dan testen wij, samen met u, of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

 

Wanneer uw Sony beschadigd is en/of niet meer naar behoren werkt dan kan dat aan verschillende factoren liggen, wellicht moet u uw beeldscherm vervangen omdat:

  • U (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • U last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.


Daarnaast kan u ook bij ons terecht als enkele onderdelen het hebben begeven zoals:

  • De accu of laadconnector, als u problemen heeft met uw batterij of wanneer uw telefoon niet meer goed oplaad dan kan dat hieraan liggen.
  • De voor- of achter camera, dit kan ervoor zorgen dat u slechte en wazige foto’s of video’s maakt.
  • De in-ear speaker, deze regelt het geluid tijdens het bellen.
  • De netwerk sensor, dit kan resulteren in slecht of geen mobiel bereik of Wi-Fi bereik.

 

U krijgt bij ons altijd 3 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel, mits er geen fysieke of interne schade is. In geval van fysieke of interne schade kunnen wij het onderdeel niet retourneren en kunnen wij dus niet verantwoordelijk worden gesteld.

U kunt op onze website direct een afspraak maken op een tijdstip dat voor u goed uitkomt en kan tevens alle informatie vinden over reparaties en prijzen. Daarnaast kunt u ook informatie vinden over onze acties en meer info is te vinden op Facebook. Heeft u nog verdere vragen komt u dan gerust langs in onze winkel op de Kinkerstraat 59 of Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »