Alle Apple iPhone Reparaties

Over Phone2Cover en iPhonereparatie.Amsterdam

Je hebt je telefoon, tablet of Macbook laten vallen of iemand is tegen je aangelopen en je smartphone, tablet of Macbook is op volle snelheid richting het trottoir gegaan.

Meestal kun je je Device dan niet meer goed gebruiken. Dat is heel vervelend, maar wij helpen je graag om je telefoon weer de oude te laten zijn. Bij iPhone reparatie Amsterdam ben je aan het juiste adres om razendsnel en vakkundig de reparatie te laten uitvoeren met de beste onderdelen.

 

Klik hier om online uw afspraak in te plannen!


Wanneer u bij ons langskomt om een reparatie uit te laten voeren dan testen wij, samen met u, of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

 

Wanneer uw Apple iPhone beschadigd is en/of niet meer naar behoren werkt dan kan dat aan verschillende factoren liggen, wellicht moet u uw beeldscherm vervangen omdat:

  • U (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • U last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.


Daarnaast kan u ook bij ons terecht als enkele onderdelen het hebben begeven, zoals:

  • De accu of laadconnector, Als u problemen heeft met uw batterij of wanneer uw telefoon niet meer goed oplaad dan kan dat hieraan liggen.
  • De voor- of achter camera, dit kan ervoor zorgen dat u slechte en wazige foto’s of video’s maakt.
  • De in-ear speaker, deze regelt het geluid tijdens het bellen.
  • De netwerk sensor, dit kan resulteren in slecht of geen mobiel bereik of Wi-Fi bereik.

 

U krijgt bij ons altijd 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel, mits er geen fysieke of interne schade is. In geval van fysieke of interne schade kunnen wij het onderdeel niet retourneren en kunnen wij dus niet verantwoordelijk worden gesteld.

U kunt op onze website direct een afspraak maken op een tijdstip dat voor u goed uitkomt en kan tevens alle informatie vinden over reparaties en prijzen. Daarnaast kan u ook informatie vinden over onze acties, onze blog en meer vinden op Facebook. Heeft u nog verdere vragen komt u dan gerust langs in onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam.

Voor alle iPhone reparaties kunt u onze nieuwe pagina bezoeken www.iPhonereparatie.Amsterdam Hier kunt u ook meteen een afspraak inplannen.

 

iPhone Reparatie Amsterdam

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »