Nikoza

Nikoza Liquid Silicone Magsafe Case iPhone 15 Pro Max Lichtroze

€24,99
Op voorraad
1-2 dagen

Productomschrijving

Premium Bescherming 

Het Nikoza Liquid Silicone Hoesje biedt hoogwaardige bescherming en een luxueuze uitstraling voor iPhones. Vervaardigd van premium vloeibaar siliconenmateriaal, combineert dit hoesje duurzaamheid met een zijdezachte touch, waardoor je iPhone beschermd is tegen krassen, stoten en vallen.

Verhoogde randen!

Met onze hoesjes met verhoogde randen ben je verzekerd van bescherming voor je beeldscherm en camera tegen krassen en stoten. Deze extra beschermingslaag geeft je gemoedsrust, zodat je jouw telefoon met vol vertrouwen kunt gebruiken, wetende dat deze veilig is, zelfs bij dagelijks gebruik.

Speciaal Ontworpen voor Perfecte Pasvorm

Speciaal ontworpen voor iPhone 15 Pro Max, past het hoesje perfect om je apparaat en biedt het gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten. Het slanke ontwerp voegt minimale bulk toe aan je iPhone, terwijl het tegelijkertijd een betrouwbare bescherming biedt.

MagSafe-Compatibiliteit

Een opvallende eigenschap van dit hoesje is de MagSafe-compatibiliteit, waardoor je moeiteloos MagSafe-accessoires kunt gebruiken zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Draadloos opladen en andere MagSafe-accessoires worden naadloos geïntegreerd, waardoor je iPhone-ervaring nog geavanceerder wordt.

Personaliseer met Diverse Kleuropties

Verkrijgbaar in diverse kleuren, stelt het Nikoza Liquid Silicone Hoesje je in staat om je iPhone te personaliseren en aan te passen aan je eigen stijlvoorkeuren. Of je nu een klassieke look verkiest of liever opvalt met een felle kleur, er is een optie voor elke smaak.

Compatibel voor iPhone 15 Pro Max

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »