PopSockets

POPSOCKETS POPGRIP POPMOUNT CAR VENT BLACK

€19,99
AUTOHOUDERTEL1469970
Op voorraad
1-2 dagen

Productomschrijving

POPSOCKETS POPGRIP POPMOUNT CAR VENT BLACK

Met de Popsockets Car Vent Mount kunt u eenvoudig en hands free de weg op. Nadat u de mount eenvoudig hebt bevestigd in het ventilatiesysteem van de auto dient het als stevige houder voor uw telefoon met PopGrip. De Mount is makkelijk te bevestigen, vast plakken is niet nodig. Makkelijk vast te clippen in een horizontaal, verticaal of diagonaal ventilatie systeem. Lijkt de houder los te zitten? Draai het ventilatiesysteem 90º voor een nauwere opening. We raden aan om de mount aan de onderkant van het ventilatiesysteem te bevestigen voor de beste grip en de ventilatie uit te zetten om te voorkomen dat de lijm van je PopGrip loslaat.

LET OP: Om de Popmount car vent te gebruiken het je wel een Popsocket nodig die je achterop je telefoon en/of telefoonhoesje bevestigd met de speciale plaklaag blijft deze heel stevig zitten.

Met een PopSocket creëert u een stevig handvat waarmee je meer grip op je toestel krijgt. Ideaal voor het maken van een selfie. Bovendien is een PopSocket een handige videostandaard voor uw telefoon. De PopSocket klapt u eenvoudig in zodat hij in uw broekzak past. Verder is de PopSocket eenvoudig te (her-)plaatsen. Met Verwisselbare PopGrips kun je je losse PopTops verwisselen, draadloos opladen en dezelfde dingen doen als met onze Originele PopGrips. De PopSockets biedt een goede grip, zodat je met één hand berichten kunt sturen, betere foto's kunt maken. De Grip plakt op diverse smartphones en smartphone hoesjes maar niet op een iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max zonder een hoesje (omdat de achterkant van deze toestellen is gemaakt van een speciale matte afwerking, hierop blijft de popsocket niet plakken).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »