iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 12 Mini scherm reparatie met origineel refurbished beeldscherm

€229,00

Productomschrijving

iPhone 12 Mini scherm reparatie

Wanneer uw iPhone 12 Mini scherm beschadigd is kan u deze meestal niet goed meer gebruiken en moet het scherm vervangen worden.

Bij ons kunt u dan kiezen voor een origineel refurbished scherm. Bij deze schermen bieden wij altijd 3 maanden garantie.

De iPhone 12 Mini scherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een compleet scherm die bestaat uit het LCD-scherm en het bijbehorend glas. Daarnaast testen wij, samen met u, of de overige onderdelen die gekoppeld zijn aan het scherm nog naar behoren werken.

Wanneer heeft u een scherm reparatie nodig?

  • Wanneer u (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • Als u last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.


U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone 12 Mini scherm reparatie doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone scherm vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 12 Mini scherm beschermen tegen val of stootschade? Dan is een Tempered Glass wellicht het geen wat u zoekt om niet meer u iPhone scherm snel te laten barsten. Bezoek één van onze winkels op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 12 Mini te beschermen met de Tempered Glass.

iPhone 7 reparatie Amsterdam Tempered Glass screenprotector
iPhone 12 Mini Tempered Glass screen protector voor €15,- bij een reparatie.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »