iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 5 microfoon reparatie bij Phone2cover

€34,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 5 - Microfoon reparatie

Het is natuurlijk heel vervelend als u wilt bellen maar de ander u niet of moeilijk kan verstaan. Dit kan liggen aan de microfoon van uw iPhone 5, dit onderdeel zorgt voor het geluid tijdens telefoongesprekken, Skype gesprekken of FaceTime gesprekken.

De microfoon is een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor vuil, water en stof. Wij vervangen de microfoon van uw iPhone 5 en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 5 weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe microfoon nodig:

  • Als u voortdurend van andere hoort dat ze u niet verstaan tijdens het bellen.
  • Wanneer u geen spraak memo’s meer kan maken
  • Als alle video’s die u maakt zonder geluid zijn

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 5 microfoon reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone microfoon vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 5 beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 5 te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »