iPhone reparatie Amsterdam

Laad uw iPhone 5S niet op? Repareer dan uw laad connector.

€34,99 €29,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 5S Laad connector

Valt uw iPhone 5S steeds uit en laad uw telefoon heel erg langzaam op of helemaal niet meer op? Dan kan het zijn dat uw laad connector niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt doordat er stof en/of vuil in de oplaad poort is gaan aankoeken.

De iPhone 5S laad connector reparatie wordt bij ons uitgevoerd door eerst te controleren of het opgelost kan worden door de laad connector even schoon te maken, lukt dit niet dan vervangen wij het onderdeel. Soms kan het ook zijn dat de batterij niet meer goed werkt, vind hier meer informatie over een accu reparatie.

Wanneer heeft u een nieuwe dock (laad) connector nodig:

  • Wanneer uw iPhone geen melding geeft wanneer u deze in de oplader stopt.
  • Als het vele uren duurt voordat uw batterij 100% opgeladen is.
  • Als u uw iPhone probeert op te laden slaan de stoppen door of is er kortsluiting.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 5S laad connector reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone laad connector vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 5S beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Dan raden wij het gebruik van een originele of gecertificeerde kabel en/of adapter aan. Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 5S te beschermen.

 

iphone-leeg-7

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »