iPhone reparatie Amsterdam

Heeft uw iPhone 5S ook last van software problemen? Kom dan langs bij Phone2Cover in Amsterdam

€14,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 5S - Softwarematige behandeling

Krijgt u steeds allerlei meldingen over updates, foutmeldingen of komt u bepaalde apps niet meer in? Heeft u alles geprobeerd maar komt u er niet uit? Wij helpen u graag met al uw vragen over applicaties, software, instellingen en meer. Wanneer u geen toegang meer heeft tot apps of functies op uw telefoon dan kijken wij graag voor u waar dat aan kan liggen. Vaak zijn er dan instellingen die zijn veranderd of er zijn updates nodig om fouten in de apps op te lossen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor uw softwarematige behandeling op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone softwarematige behandeling doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke.

Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig uw iPhone controleren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast uw iPhone softwarematige behandeling vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »