iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 5S volumeknop reparatie bij Phone2cover

€49,99 €39,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 5S - Volumeknop reparatie

Het is natuurlijk heel vervelend als u wilt bellen of wilt luisteren naar muziek maar niet in staat bent om het volume te beheren. Wanneer de volumeknop op uw iPhone 5S kapot is kan dat erg vervelend zijn, u kan natuurlijk ook het volume beheren met andere middelen, zoals uw oortjes of met uw bedieningspaneel. Maar dat is niet altijd toereikend of mogelijk.

De volumeknop kan gevoelig zijn voor valschade wanneer de iPhone 5S niet beschermd is met een hoesje. Daarnaast is het ook kwetsbaar voor vuil, water en stof. Wij vervangen de volumeknop van uw iPhone 5S en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 5S weer bovenop te krijgen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 5S volume knop reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone volume knop vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 5S beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 5S te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »