iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 6 homebutton reparatie bij Phone2Cover

€34,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6 - Homebutton reparatie

Werkt de homebutton van uw iPhone 6 het niet meer? Wat vervelend. De homebutton is een knop die vaak gebruik wordt, en is daarom natuurlijk onderhevig aan slijtage, natuurlijk de incidentele valpartijen buitengelaten, waardoor vervanging noodzakelijk wordt. Het kan gebeuren dat de homeknop het uit zichzelf begeeft door stof, vuil of water schade.

Wij vervangen de home button van iPhone 6 inclusief de Flexkabel. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 6 weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe homebutton voor uw iPhone 6 nodig:

  • Als de homeknop niet meer reageert wanneer u erop klikt.
  • Of wanneer de knop hapert en haast “een eigen leven leidt”.
  • Wanneer de vinger scan op uw telefoon niet langer werkt.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 6 homebutton reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone homebutton vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Vind hier meer informatie over onze reparaties voor de iPhone 6. Of kom gerust langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6 beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6 te beschermen.

iPhone 5S Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
iPhone 6 Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »