iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 6 Plus koptelefoon aansluiting reparatie

€49,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6 Plus - Koptelefoon aansluiting

Kunt u geen muziek meer afspelen met oordopjes? Heeft u nieuwe oordopjes geprobeerd maar kan u nog steeds niks horen tijdens het reizen met het openbaar vervoer? Dat is natuurlijk erg vervelend. Daarom lossen wij dit graag zo snel mogelijk voor u op. De koptelefoon aansluiting is een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor vuil, water en stof.

De iPhone 6 Plus koptelefoon aansluiting reparatie wordt bij ons uitgevoerd door eerst te controleren of het opgelost kan worden door de koptelefoon aansluiting even schoon te maken, lukt dit niet dan vervangen wij het onderdeel. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 6 Plus weer bovenop te krijgen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 6 Plus koptelefoon aansluiting reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone koptelefoon aansluiting vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6 Plus beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6 Plus te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »