iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 6 Plus oor speaker reparatie bij Phone2Cover

€39,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6 Plus - Oor speaker reparatie

Het is natuurlijk heel vervelend als u wilt bellen met uw iPhone 6 Plus, maar u de ander moeilijk kan verstaan of helemaal niks kan horen. Dit kan liggen aan uw oor speaker, dit onderdeel zorgt voor het volume en geluid tijdens telefoongesprekken, Skype gesprekken of FaceTime gesprekken.

De oor speaker is een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor vuil, water en stof. Wij vervangen de oor speaker van iPhone 6 Plus en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 6 Plus weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe oor speaker nodig:

  • Als u voortdurend gekraak hoort tijdens het bellen.
  • U tijdens het bellen de ander helemaal niet hoort.
  • Wanneer het geluid erg zacht is tijdens het bellen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 6 Plus oor speaker reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone oor speaker vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6 Plus beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6 Plus te beschermen.

iPhone 5S Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
iPhone 6 Plus Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »