iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 6 Plus scherm reparatie met hoogwaardig kopie AA+ beeldscherm

€59,99

Productomschrijving

iPhone 6 Plus Scherm reparatie AA+ Kopie

Je hebt je telefoon laten vallen of iemand is tegen je aangelopen en je iPhone 6 Plus is op volle snelheid richting het trottoir gegaan. Wanneer uw iPhone 6 Plus scherm beschadigd is kan u deze meestal niet goed meer gebruiken, en moet het scherm vervangen worden.

Wanneer uw iPhone 6 Plus scherm beschadigd is en vervangen moet worden kan u kiezen voor een AA+ scherm. Dit is een imitatie scherm van zeer hoge kwaliteit, en vrijwel identiek aan de originele schermen. Dit wordt ook wel een kopie scherm genoemd, er zijn veel soorten kopie schermen van verschillende kwaliteiten. Wij van Phone 2 cover bieden alleen een soort kopie scherm aan, het AA+ scherm, de reden daarvoor is omdat wij bekend zijn met deze schermen en omdat het van hoogwaardige kwaliteit is. De grote verschillen tussen een OEM-scherm en een AA+ scherm zijn het verschil in resolutie en kleurweergave. Bij deze schermen bieden wij altijd 3 maanden garantie. Heeft u liever een origineel scherm? Vind dan hier meer informatie over onze originele scherm reparaties.

De iPhone 6 Plus kopie scherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een compleet scherm die bestaat uit het lcd-scherm en het bijbehorend glas. Daarnaast testen wij, samen met u, of de overige onderdelen die gekoppeld zijn aan het scherm nog naar behoren werken.

Wanneer heeft u een iPhone 6 Plus scherm reparatie nodig?

  • Wanneer u (veel) barsten in de glasplaat van uw iPhone heeft.
  • Als u last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone 6 Plus kopie scherm reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 en Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone 6 Plus kopie scherm reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone scherm vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6 Plus scherm beschermen tegen val of stootschade? Dan is een Tempered Glass wellicht het geen wat u zoekt om niet meer u iPhone scherm snel te laten barsten. Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 en Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6 Plus te beschermen met de Tempered Glass.

iPhone 7 Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
iPhone 6 Plus Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »