iPhone reparatie Amsterdam

Kom voor uw gratis iPhone 6 toestel onderzoek langs bij Phone2Cover in Amsterdam

€0,00
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6 - Toestel onderzoek

Heeft u problemen met uw iPhone? Maar weet u niet precies wat er aan de hand is met uw toestel? Wellicht dat hij iets te vaak gevallen is, of heeft u net te vaak uw iPhone gebruikt in de regen waardoor waterschade is ontstaan.

Wij kijken graag samen met u naar wat het probleem zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld, wanneer uw telefoon niet meer aan gaat, dan kan dat aan meerdere factoren liggen zoals:

  • Een kapotte laadconnector
  • Een kapotte accu / batterij
  • Bij interne waterschade

Wanneer u bij ons langskomt voor een toestel onderzoek dan testen wij, samen met u, of uw iPhone of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen eventueel gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor een toestel onderzoek of de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone toestel onderzoek voeren wij uit in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig uw iPhone controleren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen alle reparaties voor uw iPhone uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »