iPhone reparatie Amsterdam

Kom voor alle kleine reparaties & ingrepen voor uw iPhone 6S langs bij Phone2Cover op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam

€14,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6S - Kleine reparaties & ingrepen

Wanneer uw iPhone niet goed meer werkt kan u altijd bij ons langs komen voor een gratis toestel onderzoek. Wij controleren de telefoon, samen met u, om te zien waar mogelijk het probleem kan liggen. Wij kunnen dan constateren of onderdelen defect zijn, maar ook of wij de problemen op een andere manier kunnen oplossen.

Bij iPhone reparatie Amsterdam bent u aan het juiste adres om razendsnel en vakkundig uw telefoon te laten controleren, schoonmaken en repareren. In sommige gevallen kunnen wij namelijk uw telefoon zo goed als nieuw maken door slechts enkele handelingen uit te voeren, hierbij kunt u denken aan:

  • Het goed aandraaien van losse schroefjes in uw telefoon
  • Het schoonmaken van de oplaad poort en headset aansluiting
  • Het schoonmaken van de binnenkant van uw iPhone
  • Het opnieuw koppelen van de onderdelen die door een val zijn losgekoppeld

Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone er weer bovenop te krijgen. U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw reparatie voeren wij uit in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke.

Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig uw iPhone controleren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen alle reparaties voor uw iPhone uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »