iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 6S muziek speaker reparatie bij Phone2cover

€34,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6S - Muziek speaker

Heeft u weleens problemen wanner u bijvoorbeeld: met Spotify muziek wilt afspelen of een film via Netflix wilt afspelen op uw iPhone 6S? Is het geluid dan erg slecht of komt er helemaal geen geluid? Dan kan het zijn dat de muziek speaker niet meer naar behoren werkt en aan vervanging toe is.

De muziek speaker is een gevoelig punt op de iPhone 6S, het is namelijk kwetsbaar voor vuil, water en stof. Wij vervangen de muziek speaker van uw iPhone 6S en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om uw iPhone 6S weer zo goed als nieuw te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe muziek speaker nodig:

  • Als u bij het afspelen van muziek of video’s slecht geluid ervaart
  • U tijdens het afspelen van geluidsbestanden helemaal geen geluid hoort.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 6S muziek speaker reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone muziek speaker vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6S beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6S te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »