iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 6S Plus scherm reparatie met origineel beeldscherm

€99,99 €79,99

Productomschrijving

iPhone 6S Plus Scherm reparatie Origineel

Wanneer uw iPhone 6S Plus scherm beschadigd is kan u deze meestal niet goed meer gebruiken, en moet het scherm vervangen worden.

Bij ons kunt u dan kiezen voor een origineel scherm. Bij deze schermen bieden wij altijd 3 maanden garantie.

De iPhone 6S Plus scherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een compleet scherm die bestaat uit het LCD-scherm en het bijbehorend glas. Daarnaast testen wij, samen met u, of de overige onderdelen die gekoppeld zijn aan het scherm nog naar behoren werken.

Wanneer heeft u een scherm reparatie nodig?

  • Wanneer u (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • Als u last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone 6S Plus scherm reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 en Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone scherm vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6S Plus scherm beschermen tegen val of stootschade? Dan is een Tempered Glass wellicht het geen wat u zoekt om niet meer u iPhone scherm snel te laten barsten. Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 en Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6S Plus te beschermen met de Tempered Glass.

iPhone 7 reparatie Amsterdam Tempered Glass screenprotector
iPhone 6S Plus Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »