iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 6S trilknop reparatie bij Phone2cover

€49,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6S - Trilknop reparatie

Kan u de telefoon niet meer op tril modus zetten? Of van tril modus af halen? Dan kan het zijn dat uw trilknop aan reparatie toe is. Maakt u veel gebruik van de trilknop, de schakelaar aan de zijkant van uw iPhone 6S die uw telefoon op tril modus kan zetten, dan kan deze gaan slijten.

De trilknop is een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor vuil, water en stof. Wij maken deze eerst even schoon om te zien of dat het probleem oplost, is dat niet het geval dan vervangen wij de tril knop van uw iPhone 6S en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 6S weer bovenop te krijgen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 6S tril knop reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone 6S tril knop vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6S beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6S te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »