iPhone reparatie Amsterdam

Wilt u uw gegevens behouden van uw iPhone 7 Plus, kom dan langs bij Phone2Cover op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam

€24,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 7 Plus - Data Back-Up en overzetten

Is uw iPhone scherm, accu of oplaad poort kapot maar wilt u uw bestanden niet kwijt? Wij maken graag een back-up voor u en zetten uw data over voor u. Wanneer u geen toegang meer heeft tot uw bestanden is dat natuurlijk heel vervelend, in veel gevallen kunnen wij dan nog een back-up maken voor u.

Daarnaast kunnen wij, waar dat gewenst is, ook uw software volledig herstellen. Dit verwijdert alle bestanden van uw telefoon en dan zetten wij de nieuwste software op uw iPhone. Wij kunnen dan eventueel ook al uw bestanden weer terugzetten op uw telefoon als er een back-up gemaakt is.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor een data back-up of software herstel op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke.

Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig uw iPhone controleren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast uw iPhone data back-up en software herstel vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »