iPhone reparatie Amsterdam

Laad uw iPhone 7 Plus niet op? Vervang dan uw laad connector.

€69,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 7 Plus Laad connector

Valt uw iPhone 7 Plus steeds uit en laad uw telefoon heel erg langzaam op of helemaal niet meer op? Dan kan het zijn dat uw laad connector niet meer goed werkt.
Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat er stof en/of vuil in de oplaad poort is gaan aankoeken.

De iPhone 7 Plus laad connector reparatie wordt bij ons uitgevoerd door eerst te controleren of het opgelost kan worden door de laad connector even schoon te maken, lukt dit niet dan vervangen wij het onderdeel. Soms kan het ook zijn dat de batterij niet meer goed werkt, vind hier meer informatie over een accu reparatie.

Duur iPhone laad connector reparatie

De iPhone 7 Plus laad connector vervangen wij in ongeveer 30 minuten en wij testen gelijk of het probleem volledig is opgelost. Soms kan het ook zijn dat het moederbord stuk is, wij kunnen dit uiteraard voor u testen in één van onze winkels.

Laad connector vervanging heeft u nodig in onderstaande gevallen

  • Wanneer uw iPhone niet reageert wanneer u deze in de oplader stopt.
  • Als het vele uren duurt voordat uw batterij 100% opgeladen is of helemaal niet oplaad.
  • Als uw laad kabel niet goed meer in uw iPhone oplaad poort past.

Afspraak maken voor uw iPhone reparatie

U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 7 Plus laad connector reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 en op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke.
U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone laad connector vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 7 Plus beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Dan raden wij het gebruik van een originele of gecertificeerde kabel en/of adapter aan.
Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59, op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 7 Plus te beschermen.

 

iphone-leeg-7

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »