iPhone reparatie Amsterdam

Plan nu uw afspraak in voor een iPhone 7 Plus mobiel netwerk reparatie via iPhonereparatie.Amsterdam

€94,99

Productomschrijving

 

 

Wilt u graag een afspraak maken? Bezoek dan onze afspraken website iPhonereparatie.Amsterdam en maak uw afspraak.

iPhone 7 Plus - Slecht / geen mobiel netwerk

Heb jij ook constant slecht bereik als je buiten bent? Merk je helemaal niks van het 4G netwerk, en valt jouw netwerk ook steeds helemaal weg? Dan kan het zijn dat de netwerk sensor van uw iPhone 7 Plus niet goed meer werkt.

Wij vervangen de mobiele netwerksensor van uw iPhone 7 Plus en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 7 Plus weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe mobiele netwerk sensor nodig:

  • Als uw verbinding steeds wegvalt wanneer u buiten bent.
  • Als u helemaal geen verbinding heeft buiten.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone 7 Plus mobiele netwerk sensor reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone mobiele netwerk sensor vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 7 Plus beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 7 Plus te beschermen.

Waar zitten wij?

Wij zijn gevestigd op de Kinkerstraat 59, dit is ter hoogte van de kruising met de Bilderdijkstraat. Het is schuin tegenover de Blokker en naast Bakkerij Mensink. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbare vervoer, zoals de tram 3, 7, 12 en 17.

Wilt u graag een afspraak maken? Bezoek dan onze afspraken website iPhonereparatie.Amsterdam en maak uw afspraak.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »