iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 8 vergrendel of aan/uit knop reparatie

€49,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 8 Aan/uit knop

Is het niet meer mogelijk om je iPhone 8 aan te zetten? Maar nog nooit laten kijken naar de aan/uit knop op je iPhone 8?

Wanneer u uw iPhone 8 al meerdere jaren heeft is het goed mogelijk dat de aan/uit knop beschadigd is. Dit kan ervoor zorgen dat de aan/uit knop niet altijd reageert, u uw iPhone 8 niet kan vergrendelen of de telefoon niet kan in- en uitschakelen.

De iPhone 8 aan/uit knop reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een originele knop en testen wij gelijk of het probleem volledig is opgelost.


Duur iPhone aan/uit knop reparatie

De iPhone 8 aan/uit knop vervangen wij in ongeveer 30 minuten en wij testen gelijk of het probleem volledig is opgelost. Soms kan het ook zijn dat er iets anders aan de hand is met u iPhone, wij kunnen dit uiteraard voor u testen in één van onze winkels.

De iPhone 8 aan/uit knop reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een originele aan/uit knop en wij testen gelijk of het probleem volledig is opgelost.

Aan/uit knop vervanging heeft u nodig in de onderstaande gevallen

  • U kan uw iPhone niet meer vergrendelen door kort te klikken op de aan/uit knop.
  • U kan uw telefoon niet aan of uit zetten door de aan/uit knop langere tijd in te drukken.
  • De aan/uit knopt sluimert uitzichzelf.

Afspraak maken voor uw iPhone reparatie

U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 8 aan/uit knop reparatie doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke.
U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone laad connector vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 8 beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Dan raden wij het gebruik van een originele of gecertificeerde kabel en/of adapter aan.
Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 8 te beschermen.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »