iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 8 Plus front camera reparatie

€49,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 8 Plus frontcamera

Zijn al jouw “selfies” wazig, dof of vol met rare strepen? Of werkt jou voor camera niet meer tijdens het videobellen? Wat vervelend.

Men gebruikt de iPhone 8 Plus camera tegenwoordig voor het vastleggen van mooie momenten, levensgebeurtenissen en het opslaan van informatie. Daarom is het natuurlijk wel zo prettig als deze gewoon naar behoren werkt.

Maar helaas is de voor camera een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor valschade. Wij vervangen de voor camera van uw iPhone 8 Plus en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 8 Plus weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe voor camera voor uw iPhone 8 Plus nodig:

  • Als u voortdurend strepen ziet wanneer u een foto of video wilt maken.
  • U ziet geen beeld als u foto’s of video’s wilt maken of tijdens videogesprekken.
  • Uw foto’s en video’s zijn wazig of dof.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 8 Plus voor camera reparatie doen wij in onze vestigingen aan de Kinkerstraat 59 en Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van uw iPhone 8 Plus voor camera vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 8 Plus beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 of Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 8 Plus te beschermen.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »