iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 8 Plus scherm reparatie met AA+ kopie beeldscherm

€99,99 €79,99

Productomschrijving

iPhone 8 Plus scherm reparatie

Wanneer uw iPhone 8 Plus scherm beschadigd is kunt u deze meestal niet goed meer gebruiken en moet het scherm vervangen worden. 

Bij Phone2Cover kunt u kiezen voor een orgineel refurbished scherm of een kopie scherm van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie over de verschillende iPhone schermen bent u van harte welkom in één van onze winkels in Amsterdam dan kunnen wij dit aan u demonstreren.

Reparatie duur en werkwijze

De iPhone 8 Plus scherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een compleet AA+ scherm die bestaat uit het LCD-scherm en het bijbehorend glas. Daarnaast testen wij voordat wij gaan beginnen met de reparatie, samen met u of de overige onderdelen die gekoppeld zijn aan het scherm nog naar behoren werken om de schade goed in beeld te brengen. Zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Na de reparatie worden deze onderdelen wederom getest. Uw iPhone 8 Plus scherm repareren wij in Amsterdam binnen 30 minuten. U kunt ook zonder afspraak langs komen in onze winkel en mee kijken hoe wij u iPhone 8 Plus scherm vervangen. 

Scherm reparatie heeft u nodig in de onderstaande gevallen

  • Wanneer u (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • Als u last heeft van gekleurde strepen of zwarte ‘inkt’ vlekken in het iPhone scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.

Afspraak maken voor uw iPhone reparatie

U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone 8 Plus scherm reparatie doen wij in één onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone scherm vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Tempered Glass screen protector

Wilt u uw iPhone 8 Plus scherm beschermen tegen val of stootschade? Dan is een Tempered Glass wellicht het geen wat u zoekt om te voorkomen dat uw iPhone scherm beschadigd of barst. Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 8 Plus te beschermen met de Tempered Glass.

 

iPhone 7 reparatie Amsterdam Tempered Glass screenprotector
iPhone 8 Plus Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Wij brengen de Tempered Glass bubbelvrij voor u aan op uw iPhone.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »