iPhone reparatie Amsterdam

Heeft uw iPhone SE ook last van een slecht WiFi netwerk? Kom dan voor uw netwerk problemen naar Phone2cover

€49,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone SE - Slecht / geen Wi-Fi netwerk

Heeft u veel problemen wanneer u met uw iPhone SE verbinding wilt maken met een Wi-Fi netwerk? Of is de verbinding heel traag, zelfs als u naast de router zit? Dan kan het zijn dat uw Wi-Fi netwerk sensor niet goed meer werkt.

Wij vervangen de Wi-Fi netwerksensor van uw iPhone SE en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone SE weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe Wi-Fi netwerk sensor nodig:

  • Als uw internet heel traag is als u bent verbonden met een Wi-Fi Netwerk
  • Als u helemaal geen verbinding kan maken met een Wi-Fi netwerk

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone SE Wi-Fi netwerk sensor reparatie doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. Dankzij onze open keuken kunt u meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone Wi-Fi netwerk sensor vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone SE beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone SE te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »