iPhone reparatie Amsterdam

iPhone XS Batterij vervangen

€94,99 €74,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone XS Batterij vervangen

Wanneer u uw iPhone XS al meer dan 1-2 jaar heeft of wanneer u gebruik maakt van niet gecertificeerde kabels of adapters kan het zijn dat uw batterij niet meer goed werkt. Dit kan ervoor zorgen dat uw telefoon met regelmaat uitvalt ook als uw batterij niet op 0% is. Het kan ook zijn dat de telefoon heel langzaam oplaadt of heel snel weer leegloopt. Dit zijn tekenen dat wellicht uw iPhone XS batterij vervangen moet worden.

Gemiddeld gaat een batterij een jaar lang mee, als u altijd gebruik maakt van originele of gecertificeerde kabels en adapters. In het ergste geval kan uw batterij gaan uitzetten en uw scherm en frame van binnenuit verbuigen. In enkele gevallen kan dit ook kortsluiting veroorzaken.

De iPhone XS batterij vervangen wij in ongeveer 30 minuten en wij testen gelijk of het probleem volledig is opgelost. Soms kan het ook zijn dat de laadconnector niet meer goed werkt, vind hier meer informatie over een laadconnector reparatie.

Wanneer heeft u een nieuwe accu / batterij nodig:

  • Als uw telefoon uitvalt terwijl de batterij wel vol lijkt bij 10, 20 of 30%.
  • Als de telefoon heel langzaam oplaadt en heel snel leeg gaat.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone XS accu reparatie doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen, naast het vervangen van u iPhone accu, vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone XS beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Dan raden wij het gebruik van een originele of gecertificeerde kabel en/of adapter aan. Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone XS te beschermen.

iPhone 7 Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
iPhone XS Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »