Alle Samsung Galaxy Note 8 reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy Note 8 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.

Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Samsung Galaxy Note 8 reparaties. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Phone2cover filiaal.

Scherm / glas vervangen

€ 280

Accu / batterij vervangen

€ 80

Laadconnector vervangen

€ 120

Power aan / uit vervangen

€ 80

Homeknop vervangen

-

Earspeaker vervangen

€ 75

Speaker muziek vervangen

€ 80

Microfoon vervangen

€ 120

Camera voor vervangen

€ 90

Camera achter vervangen

€ 120

Volume knop vervangen

€ 80

Backcover vervangen

€ 70

Slecht / geen netwerk

€ 120

Slecht / geen WiFi bereik

€ 120

Waterschade behandeling

€ 35

Toestel onderzoeken

€ 15

Software probleem

€ 25

Hoofdtelefoon aansluiting

€ 80


Over uw Samsung Galaxy Note 8 reparatie

Je hebt je telefoon laten vallen of iemand is tegen je aangelopen en je Samsung smartphone is op volle snelheid richting het trottoir gegaan. Meestal kun je je Samsung smartphone dan niet meer goed gebruiken. Dat is heel vervelend, maar wij helpen je graag om je telefoon weer de oude te laten zijn. Bij Phone2Cover ben je aan het juiste adres om razendsnel en vakkundig de reparatie te laten uitvoeren met de beste onderdelen.

De Samsung Galaxy Note 8 reparatie wordt bij Phone2Cover door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. Phone2Cover heeft jarenlange ervaring met alle soorten reparaties waaronder ook de Samsung Galaxy Note 8 reparaties.

Wanneer u bij ons langskomt om een reparatie uit te laten voeren dan testen wij, samen met u, of de (gekoppelde) onderdelen nog naar behoren werken. Dit geeft ons gelijk een goed beeld wat er precies mankeert en kunnen wij u juist adviseren. Daarnaast kunnen wij dan ook zien welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, zodat u nooit te veel betaald.

Wanneer uw Samsung smartphone beschadigd is en/of niet meer naar behoren werkt dan kan dat aan verschillende factoren liggen, wellicht moet u uw beeldscherm vervangen omdat:

  • U (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • U last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht als enkele onderdelen het hebben begeven, zoals:

  • De accu of laadconnector, Als u problemen heeft met uw batterij of waneer uw telefoon niet meer goed oplaad dan kan dat hieraan liggen.
  • De voor- of achter camera, dit kan ervoor zorgen dat u slechte en wazige foto’s of video’s maakt.
  • De in-ear speaker, deze regelt het geluid tijdens het bellen.
  • De netwerk sensor, dit kan resulteren in slecht of geen mobiel bereik of Wi-Fi bereik.

Voor uw Samsung Galaxy Note 8 reparaties in Amsterdam zit u goed bij Phone2cover. Wij hebben twee vestigingen in Amsterdam, beide zijn gevestigd in of nabij het centrum van Amsterdam. Phone2Cover Centrum is gevestigd op de Haarlemmerdijk 71, vlakbij het Centraal Station, ter hoogte van de Etos, Gall & Gall en Blokker. Phone2Cover West is gevestigd in het oplevende gedeelte van de Kinkerstraat, nabij het Leidseplein en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze winkel in de Kinkerstraat is gevestigd ter hoogte van de kruising met de Bilderdijkstraat, schuin tegenover de Blokker.

Wij gebruiken originele onderdelen (of van gelijkwaardige kwaliteit) voor alle reparaties. Daarnaast geven wij 90 dagen garantie op de vervangen onderdelen. Staat uw reparatieverzoek er niet bij? Neem dan contact met ons op via 0617754761 of bezoek onze website www.phone2cover.nl

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »