iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 11 Pro Max Oor speaker reparatie

€84,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 11 Pro Max Oor speaker reparatie

Het is natuurlijk heel vervelend als u wilt bellen met uw iPhone 11 Pro Max, maar u de ander moeilijk kan verstaan of helemaal niks kan horen. Dit kan liggen aan uw oor speaker, dit onderdeel zorgt voor het volume en geluid tijdens telefoongesprekken, Skype gesprekken of FaceTime gesprekken.

De oor speaker is een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor vuil, water en stof. Wij vervangen de oor speaker van iPhone 11 Pro Max en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone iPhone 11 Pro Max weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe oor speaker nodig:

  • Als u voortdurend gekraak hoort tijdens het bellen.
  • U tijdens het bellen de ander helemaal niet hoort.
  • Wanneer het geluid erg zacht is tijdens het bellen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 11 Pro Max oor speaker reparatie doen wij in onze vestiging op de te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone oor speaker vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 11 Pro Max beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 11 Pro Max te beschermen.

iPhone 5S Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
iPhone 11 Pro Max Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »