iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 12 Pro Scherm reparatie met AA+ Kopie beeldscherm

€169,99

Productomschrijving

iPhone 12 Pro scherm reparatie

Wanneer uw iPhone 12 Pro scherm beschadigd is kan u deze meestal niet goed meer gebruiken en moet het scherm vervangen worden.

Bij ons kunt u dan kiezen voor een AA+ OLED Kopie beeldscherm. Bij deze schermen bieden wij altijd 3 maanden garantie.

De iPhone 12 Pro scherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd met een compleet scherm van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast testen wij, samen met u, of de overige onderdelen die gekoppeld zijn aan het scherm nog naar behoren werken.

Wanneer heeft u een scherm reparatie nodig?

  • Wanneer u (veel) barsten in de glasplaat van uw scherm heeft.
  • Als u last heeft van gekleurde strepen of zwarte “inkt” vlekken heeft in het scherm.
  • Het display niet reageert op aanraking of gebruik van knoppen.
  • Als uw scherm zwart blijft of geen licht geeft wanneer de telefoon aan is.


U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone scherm vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 12 Pro scherm beschermen tegen val of stootschade? Dan is een Tempered Glass wellicht het geen wat u zoekt om niet meer uw iPhone scherm snel te laten barsten. Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 12 Pro goed te beschermen met de Tempered Glass.

iPhone 7 reparatie Amsterdam Tempered Glass screenprotector
iPhone 12 Pro Tempered Glass screen protector voor €15,- bij een reparatie.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »