iPhone reparatie Amsterdam

iPhone 13 Waterschade behandeling

€75,00
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 13 - Waterschade behandeling

Is jouw iPhone 13 in het toilet gevallen of in een grote regenplas? Dat is heel vervelend. Of neem jij je telefoon vaak mee in de douche, tijdens het sporten of gebruik je het vaak in de regen? Dan is het goed mogelijk dat u last heeft van waterschade.

Uw iPhone 13 is in principe "spatwaterdicht" maar is nog steeds erg kwetsbaar voor water, een enkele regendruppel kan fataal zijn als hij direct land in een van de openingen. Daarnaast kan het meenemen van uw iPhone in de douche ook schadelijk zijn, ook al komt de telefoon niet direct in contact met water, vanwege waterdamp. Daarnaast kan waterschade ook op een later moment nog schade veroorzaken in uw telefoon. Wij raden het ook vooral af om uw telefoon gelijk op te laden nadat deze in aanraking is geweest met water, omdat dit kortsluiting kan veroorzaken en de interne apparatuur nog erger kan beschadigen.

Bij een waterschade behandeling halen wij het moederbord van de telefoon los en maken die schoon door deze te weken in alcohol. Dit doen wij in een trilmachine om zo alle erosie, roest en vuil resten “los te beven”. Wanneer wij klaar zijn met het schoonmaken van de interne apparatuur van uw iPhone 13, testen wij gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. 

Wat kan voor waterschade zorgen in uw iPhone 13:

  • Als u de telefoon in een plas met water laat vallen.
  • Wanneer u uw telefoon gebruikt in de regen kan er spatwater in uw telefoon komen.
  • Als u tijdens het sporten de telefoon in een sportband heeft kan er condens ophopen wat in de telefoon kan gaan zitten.
  • Neemt u ook weleens uw telefoon mee in de douche voor wat muziek of zodat u de telefoon hoort als hij afgaat? Dat kan heel schadelijk zijn, omdat het water verdampt en dit kan in uw telefoon komen.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 13 waterschade reparatie doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast uw iPhone waterschade reparatie vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 13 beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 13 te beschermen.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »