iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 13 achter camera reparatie

€149,00
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 13 achter camera reparatie

Heeft u problemen met u iPhone 13 achter camera, ziet u vlekken of strepen tijdens het maken van een foto of functioneert deze helemaal niet meer? Dat is enorm vervelend want tegenwoordig gebruiken we de iPhone achter camera voor het vastleggen van alle mooie momenten, levensgebeurtenissen en het opslaan van informatie. Daarom is het natuurlijk wel zo prettig als deze gewoon naar behoren werkt.

Maar helaas is de achter camera een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk heel kwetsbaar voor val schade. Wees niet getreurd want wij vervangen de achter camera van uw iPhone 13 en testen gezamenlijk of alles naar behoren werkt. Op deze manier garanderen wij dat u weer een lange tijd vooruit kunt met u nieuw camera. Bij Phone2Cover gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 13 er weer bovenop te krijgen.


Duur iPhone achter camera reparatie

De iPhone 13 achter camera vervangen wij in ongeveer 30 minuten en wij testen gelijk of het probleem volledig is opgelost. Soms kan het ook zijn dat er iets anders aan de hand is met u iPhone, wij kunnen dit uiteraard voor u testen.

Voor camera vervanging heeft u nodig in de onderstaande gevallen

  • Uw iPhone camera geeft zwart beeld.
  • Uw camera maakt wazige foto’s of foto’s met strepen.
  • Uw camera stelt niet meer scherp
  • De flitser van uw iPhone camera gaat niet meer uit.

Afspraak maken voor uw iPhone reparatie

U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 13 achter camera reparatie doen wij in onze vestiging op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke.
U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone achter camera vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 13beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Dan raden wij het gebruik van een originele of gecertificeerde kabel en/of adapter aan.
Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 13 te beschermen.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »