iPhone reparatie Amsterdam

iPhone X Batterij vervangen

€69,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone X Batterij vervangen

Wanneer u uw iPhone X al meer dan 1-2 jaar heeft of wanneer u gebruik maakt van niet gecertificeerde kabels of adapters kan het zijn dat de batterij van uw iPhone niet meer goed werkt. Dit kan ervoor zorgen dat uw telefoon met regelmaat uitvalt ook als uw batterij niet op 0% is. Het kan ook zijn dat de telefoon heel langzaam oplaadt of heel snel weer leegloopt. Dit zijn tekenen dat wellicht uw iPhone X batterij vervangen moet worden.

Oorzaak en gevolg

Gemiddeld gaat een iPhone batterij twee jaar lang mee, als u altijd gebruik maakt van originele of gecertificeerde Apple kabels en adapters. Ook is dit afhankelijk van de iPhone gebruiker. Vervang u iPhone batterij op tijd want in het ergste geval kan uw batterij gaan uitzetten en uw scherm barsten. Als uw iPhone scherm uit zijn frame gedrukt wordt door de batterij dan is dit ook brandgevaarlijk.

Gebruik van Apple MFI gecertificeerde kabels

Twijfelt u of uw iPhone kabels Apple MFI gecertificeerd zijn? Dan kunt u uw kabels meenemen naar een van onze vestigingen in Amsterdam zodat wij dit voor u kunnen controleren. Tevens verkopen wij ook Apple gecertificeerde kabels in verschillende lengtes. Zo heeft u geen last meer van fout meldingen door de Apple software en bent u gegarandeerd dat de levensduur van uw iPhone batterij optimaal is.

Geen gedoe meer met kabels?

Wist u dat vanaf de Apple iPhone 8 serie draadloos opladen mogelijk is? Kom langs bij een van onze vestigingen zodat wij u een demonstratie kunnen geven van de verschillende draadloze opladers die wij aanbieden.

Duur iPhone batterij reparatie

De iPhone X batterij vervangen wij in ongeveer 30 minuten en wij testen gelijk of het probleem volledig is opgelost. Soms kan het ook zijn dat de laadconnector niet meer goed werkt, vind hier meer informatie over een laadconnector reparatie.

Batterij vervanging heeft u nodig in onderstaande gevallen

  • Als de batterij ouder is dan 2 jaar (duur is afhankelijk van de gebruiker).
  • Als uw telefoon uitvalt terwijl de batterij nog 10, 20 of 30% aangeeft.
  • Als de telefoon heel langzaam oplaadt en heel snel leeg gaat.
  • De batterij opgezet is en het scherm uit het frame duwt.

Afspraak maken voor uw iPhone reparatie

U kunt op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. Uw iPhone X accu reparatie doen wij in één van onze vestigingen op de Haarlemmerdijk 71 te Amsterdam ter plekke.
U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen, naast het vervangen van uw iPhone accu, vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone X beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Dan raden wij het gebruik van een originele of gecertificeerde kabel en/of adapter aan.
Bezoek onze winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone X te beschermen.

 

iPhone 7 Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.
iPhone X Tempered Glass screen protector voor €10,- bij een reparatie.

Wij brengen de Tempered Glass bubbelvrij voor u aan op uw iPhone.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »