iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone 6S achter camera reparatie bij Phone2cover

€49,99 €39,99
Op voorraad

Productomschrijving

iPhone 6S - Achter camera

Zijn al jouw foto’s wazig, dof of vol met rare strepen? Of werkt jou achter camera niet meer tijdens het videobellen? Wat vervelend.

Men gebruikt de iPhone 6S camera tegenwoordig voor het vastleggen van alle mooie momenten, levensgebeurtenissen en het opslaan van informatie. Daarom is het natuurlijk wel zo prettig als deze gewoon naar behoren werkt.

Maar helaas is de achter camera een gevoelig punt op de iPhone, het is namelijk kwetsbaar voor valschade. Wij vervangen de achter camera van uw iPhone 6S en testen gezamenlijk of alles in orde werkt. Op deze manier garanderen wij dat je weer een lange tijd vooruit kunt. Bij iPhone reparatie Amsterdam gebruiken we de beste onderdelen om jouw iPhone 6S weer bovenop te krijgen.

Wanneer heeft u een nieuwe achter camera voor uw iPhone 6S nodig:

  • Als u voortdurend strepen ziet wanneer u een foto of video wilt maken.
  • U ziet geen beeld als u foto’s of video’s wilt maken of tijdens videogesprekken.
  • Uw foto’s en video’s zijn wazig of dof.

U kan op onze website direct een afspraak maken voor de reparatie die u nodig heeft op een tijdstip dat voor u goed uitkomt of komt u gerust even langs als u nog verdere vragen heeft. iPhone 6S achter camera reparatie doen wij in onze vestiging op de Kinkerstraat 59 te Amsterdam ter plekke. U kunt zelfs meekijken hoe wij zorgvuldig deze iPhone reparatie uitvoeren terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen naast het vervangen van u iPhone achter camera vele andere reparaties uitvoeren en dat terwijl u wacht. Kom langs en ervaar het zelf!

Wilt u uw iPhone 6S beschermen zodat het zolang mogelijk mee gaat? Bezoek onze winkel op de Kinkerstraat 59 in Amsterdam of kijk op www.phone2cover.nl voor alle accessoires en meer informatie om uw iPhone 6S te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »